Kierunek: rozpierdolic =LOA= i Plaque
wiewiórka
Marasss
To jest moje kandidato numero uno.
Prosiłbym jakby ktoś miał silny zwiadzik 2-4k wysłać na jego silniejszą wioskę.
Najlepiej by było jakbyśmy obie wioski rozebrali na raz więc zapisy na słabszą wioche trwają
Z tego co wiem to na tą wioskę już bardzo długo poluje sapph.pl tylko ciągle był za daleko ;] więc jakby co to musisz się z nim dogadać
A ja z kolei zgłaszam kandydature vidarka i być może że dzisiaj oddam na niego jakieś głosy
na vidraka szukujemy sie za tydzien, więc spokojnie teraz farmimy, robimy ofy i nie tracimy wojska , bo może być naprawde ciężko, za blisko ma swoich współplemieńców i wsparcia pewnie dostanie sporo , przyszykujcie szlachte
Rayan171717 napisał:
Marasss...
No własnie jestem blisko tego Pana więc musimy sie dogadać co i jak:) W sumie interesuje mnie w tym miejscu jeszcze desanda. Jesli przejmiesz tego magika na dniach to będzie Twój.
wiewiórka
hmmm to może lepiej razem rozbierzemy tą desande ?
wiewiórka
Pojawiam sie i znikam
Otwartą przeglądarke zostawiam jak wychodzę nawet więc dlatego
Marass no nie wiem nie jest za ciekawie skoro nawet przez zwiad sie przebic nie moge
Nie gadaj, ślij ze dwa ofy i się przebijesz. Swego czasu jak go skanowałem to miał pełno zwiadu ale się przebiłem i z wojskiem nie miał tak kolorowo. Zamiast go skanowac wysłałbyś atak i tyle bo teraz to koleś o pomoc pewnie woła.
wiewiórka
grubasy sie robią czekaj -.-
Powiem tyle, że strasznie ciężko mi się przyzwyczaić do tego forum
Ale dla Was wszytko.
Akcja Vidark:
Dajmy sobie tydzień czasu, przez tydzień każdy ale to każdy w teamie powinien mieć:
- 4 grubasów gotowych do akcji najlepiej blisko wiosek przeciwnika. I raczej nie róbcie w jednej wiosce 4 bo uważam to za błąd. Na Aszantim miałem grubasów w 2 wioskach po czterech. Straciłem offy z tych wiosek i potem grubasy nie miały obstawy. Nawet na pustej wiosce z 10 toporami grubas zginął mi na murze ... chyba był pijany i spadł ....
- co najmniej powtarzam "co najmniej" po dwa silne offy. Za silny offf uważamy 5500 toporów 3000 koni i 300 taranów.
- jedną silną wioskę defową która będzie czekać w odwodzie na ewentualne kontry rywali, żeby pomóc atakującym.
- zarezerwować sobie czas !!! żeby nie było o ja muszę iść do klopa i nie wysłałem offa a koledze wsysło 4 grubasów.
Powodzenia i życzę udanych łowów przez ten tydzień.
PLANOWANE ROZPOCZĘCIE AKCJI NIEDZIELA WIECZOREM ??? tak żeby offy weszły w poniedziałek o 7.01 ???
Ostatnio edytowany przez Zibi-T (2008-05-19 17:47:55)